Over ons

Historie

Bouwadvies WFO is opgericht in 1982 onder de naam Adviesburo WFO. Toen gevestigd aan de Dorpsstraat 9 in Wervershoof. Wegens ruimtegebrek zijn wij verhuisd naar de Zeeweg, ook in Wervershoof. Ons bedrijf telde toen 7 werknemers. Ondertussen bleven wij groeien zodat het noodzakelijk werd om de bovenverdieping bij het bedrijf te trekken om de 14 personeelsleden een werkplek te bieden. Dit bleek een tijdelijke oplossing. In september 2000 zijn wij verhuisd naar de huidige locatie aan de Nijverheidsweg in Wervershoof in West Friesland. Op dit moment werken er 16 collega’s bij WFO. Sinds 1 januari 2017 is de directie uitgebreid met Sander de Cock en Roy Kleene, en gaan wij verder onder een nieuwe naam: Bouwadvies WFO.

Doordat in de 35 jaar sinds de oprichting steeds meer adviesbureaus zijn ontstaan in zeer diverse werkgebieden, is besloten om tegelijk met de uitbreiding van de directie onze bedrijfsnaam te wijzigen in een naam die de lading beter dekt.

Bedrijfsprofiel

Bouwadvies W.F.O b.v. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het berekenen en tekenen van beton, staal en houtconstructies ten behoeve van woningbouw en utiliteitsbouw. Wij verzorgen bovendien voor diverse staalconstructiebedrijven de detailberekeningen en werkplaatstekeningen (werktekeningen staal). Bij het berekenen van de verschillende constructies wordt door ons bureau gebruik gemaakt van moderne computers en software. De tekeningen worden uitgewerkt met behulp van AutoCad. Voor het tekenen in BIM en grote constructies wordt meestal gebruik gemaakt van 3D-CAD programma’s zoals Tekla Structures en Revit.
Bij complexe constructies kunnen onze constructeurs gebruik maken van verschillende gespecialiseerde 3D rekensoftware programma's .

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd, of heeft u nog vragen, dan kunt u ons altijd bereiken op een van de onderstaande manieren.

Bouwadvies W.F.O. B.V.
Bezoekadres: Nijverheidsweg 9, 1693 AM WERVERSHOOF
Postadres: Nijverheidsweg 9, 1693 AM  WERVERSHOOF
Telefoon: 0228-583576
Fax: 0228-582328
Email: info@bouwadvieswfo.nl